Neverjetno, kaj je počel Ramos ob katastrofi Reala

Foto: Print Screen sergio ramos
Kaznovani kapetan madridskega Reala si ne bi mogel izbrati bolj neprimernega trenutka.
Oglej si celoten članek

Ajax je v osmini finala lige prvakov na Santiago Bernabéuu premagal Real Madrid (4:1) in ga s skupnim izidom 5:3 izločil iz tekmovanja. Tekmo se je iz zasebne lože ogledal tudi kaznovani kapetan domačega moštva Sergio Ramos, ki ga je Evropska nogometna zveza (Uuefa) kaznovala z dvema tekmama prepovedi nastopanja.

Liga prvakov Ajax v Madridu ponižal Real

Ramosa je kazen doletela zaradi namernega rumenega kartona v zaključku prve tekme z Ajaxom, ki so jo galaktiki na gostovanju v Amsterdamu dobili z 2:1. Prepričan, da si je njegova ekipa že zagotovila preboj med najboljših osem, je v izdihaljih rednega dela storil prekršek nad Kasperjem Dolbergom in si prislužil tekmo prepovedi.

Računal je, da bo izpustil povratno srečanje  osmine finale in se nato s čisto kartoteto soigralcem pridružil v četrtfinalu. A se je uštel.

Uefa ga je zaradi namernega kartona kaznovala z dodatno tekmo prepovedi, ki jo bo po nepričakovanem izpadu njegovega moštva odslužil šele v skupinskem delu prihodnje sezone.

"Seveda smo pogrešali Ramosa. S tem nemislim nič slabega o ostalih igralcih, a manjkal nam je naš kapetan."

Santiago Solari 

Preračunljivi zvezdnik Reala si je povratno tekmo ogledal iz zasebne lože, ki so jo krasile njegove začetnice in številka dresa. V loži so bile prisotne tudi televizijske kamere. Ramos je namreč snemal dokumentarec o njegovem življenju, ki naj bi izšel enkrat poleti.

Dokumentarni film bo vseboval tudi posnetke s tekme, na kateri je Ramos jezno gestikuliral in norel nad svojimi soigralci. V Barceloni si, se šalijo uporabniki družbenih omrežij, že manejo roke, snemalna ekipa pa bo imela polne roke dela z montažo zanimivih posnetkov, ki bi jih nogometaš bržkone najraje izbrisal iz spomina.

"Ramos prav nocoj snema dokumentarec. Zdaj verjamem v karmo," je zapisal nek uporabnik družbenega omrežja tviter. "Ustvarjalci zagotovo niso pričakovali, da bo dokumentarec postal hit v Barceloni. Tepli se bodo za to, da ga povlečejo s spleta," je dodal drugi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:57 6. Marec 2019.

    Grob in nesramen!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.