Neverjetno, kaj si je privoščil Đoković: "Ima 30 sekund, da se vrne"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Novak Đoković je brez dovoljenja zapustil igrišče.
Oglej si celoten članek

Srbski tenisač Novak Đoković je z dominantno predstavo odprl lov na deseto lovoriko na OP Avstralije. V uvodnem krogu je s 6:3, 6:4, 6:0 nadigral Španca Roberta Carballes Baeno.

Med dvobojem je prišlo do nenavadne situacije, ko je Srb po samo petih igrah dejal, da mora na stranišče. Glavna sodnica njegovi prošnji ni ugodila, zato je Đoković kar na lastno pest zapustil prizorišče.

Foto: Print Screen Đoković

"Novak," je zavpila za njim, a je jo Đoković preprosto preslišal. Posredovati je poskušal varnostnik ob vhodu v tunel, vendar je tudi on naletel na gluha ušesa.

Sodnica je nato po radijski zvezi napovedala, da se bo igra nadaljevala čez 15 sekund. "Igra se nadaljuje zdaj, ima 30 sekund časa, da se vrne," je dodala.

Foto: Print Screen Đoković

V tistem trenutku se je Đoković spet pojavil v tunelu in pravočasno pritekel na igrišče ter se tako izognil morebitnim sankcijam.

Grozni prizori Zvezdnikova žena med dvobojem jokala na tribuni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:15 19. Januar 2023.

    Kaj si je privoščil ?!......Šel je opravit malo potrebo, pa še vprašal je po protokolu kot učiteljico v šoli. Če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.