Šport
16426 ogledov

Neverjetno, kaj si je privoščil Đoković: "Ima 30 sekund, da se vrne"

Đoković Print Screen
Novak Đoković je brez dovoljenja zapustil igrišče.

Srbski tenisač Novak Đoković je z dominantno predstavo odprl lov na deseto lovoriko na OP Avstralije. V uvodnem krogu je s 6:3, 6:4, 6:0 nadigral Španca Roberta Carballes Baeno.

Med dvobojem je prišlo do nenavadne situacije, ko je Srb po samo petih igrah dejal, da mora na stranišče. Glavna sodnica njegovi prošnji ni ugodila, zato je Đoković kar na lastno pest zapustil prizorišče.

Đoković | Avtor: Print Screen Print Screen

"Novak," je zavpila za njim, a je jo Đoković preprosto preslišal. Posredovati je poskušal varnostnik ob vhodu v tunel, vendar je tudi on naletel na gluha ušesa.

Sodnica je nato po radijski zvezi napovedala, da se bo igra nadaljevala čez 15 sekund. "Igra se nadaljuje zdaj, ima 30 sekund časa, da se vrne," je dodala.

Đoković | Avtor: Print Screen Print Screen

V tistem trenutku se je Đoković spet pojavil v tunelu in pravočasno pritekel na igrišče ter se tako izognil morebitnim sankcijam.

Rafael Nadal Grozni prizori Šport Zvezdnikova žena med dvobojem jokala na tribuni
Komentarjev 2
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:15 19.januar 2023.

    Kaj si je privoščil ?!......Šel je opravit malo potrebo, pa še vprašal je po protokolu kot učiteljico v šoli. Če si je "šestkrast cepljena" sodnica zaželela zafrkavati legendo, se je pač zmotila..

Sorodne novice