Neymar se vrača čez manj kot mesec dni

Foto: Epa neymar
Najdražji nogometaš vseh časov je sporočil dobro novico.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar, član francoskega prvoligaša PSG, ki trenutno okreva po poškodbi zlomljenega in operiranega stopala, naj bi se v francosko prestolnico Pariz vrnil najkasneje sredi maja, so poročali francoski mediji.

To je mesec dni pred začetkom svetovnega prvenstva, ki ga bo letos gostila Rusija.

Neymar se je poškodoval 25. februarja. Trenutno je v domovini, kjer okreva, v Pariz pa se bo po poročanju francoskega športnega časnika L'Equipe vrnil najkasneje sredi maja. V francoski prestolnici bo opravil zaključni del rehabilitacije.

Razburil privržence Neymar z objavo ujezil mnoge

S tem so se spet pojavila ugibanja, ali bo Neymar nared za svetovno prvenstvo v Rusiji. Prejšnji teden je 26-letnik sam sporočil, da ga 17. maja čakajo zdravniški pregledi, po katerih bo znano, kdaj bo lahko spet zaigral. "Vrnil se bom še boljši," je dejal na enem od javnih dogodkov v Sao Paulu. Nezaslišano "Neymar je pljunil na PSG!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.