Šport > Nogomet
794 ogledov

"Neymar je pljunil na PSG!"

neymar Epa
Najdražji nogometaš vseh časov se ni udeležil rajanja ob naslovu državnega prvaka.

Paris Saint-Germain je z dominantno zmago nad Monacom (7:1) potrdil peti naslov državnega prvaka v zadnjih šestih sezonah (2012-2016, 2018).

Parižani so si lovoriko priigrali proti aktualnemu branilcu naslova, ki pet krogov pred koncem nima več teoretičnih možnosti za preobrat.

Neymar, za katerega je PSG lansko poletje odštel rekordnih 222 milijonov evrov, se slavja ni udeležil, saj se trenutno mudi v rodnem Sao Paulu, kjer okreva po poškodbi stopala.

Medtem ko se je njegova ekipa, za katero je v 20 ligaških tekmah prispeval 19 zadetkov, potila na zelenici, je Neymar igral spletni poker in to zelo nespametno dokumentiral z objavo na Instagramu.

neymar poker | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Fotografijo je sicer že izbrisal, a prepozno, da ne bi ta zaokrožila po svetovnem spletu. Njegova odostnost na Parku princev je močno ujezila nekdanjega francoskega reprezentanta Christopha Dugarryja, ki je na Neymarjev račun izrekel nekaj krepkih besed.

"Kako je lahko Neymar manjkal na tekmi, če pa je bilo na kocki naslov državnega prvaka? V klubu je dobil vlogo vodje, on pa se sploh ne pride veselit naslova? Kako lahko PSG to sprejme? Kako lahko soigralcem sploh pogleda v oči?" je rohnel nekdanji član Milana, Barcelone in Marseilla.

"Pljunil je na klub. Po mojem je to nezaslišano. Če bi bil član Barcelone, bi se zagotovo udeležil tekme. Če bi bil jaz član PSG-ja, bi bil zelo jezen. Ne prenesem igralcev, ki jim je mar samo zase. In ljudje še vedno mislijo, da lahko PSG s takšnim odnosom osvoji Ligo prvakov," je dodal Dugarry.

christophe dugarry | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice