Šport > Nogomet
970 ogledov

Neymar pod nož v Braziliji, mundial pod vprašajem

Neymar
Najdražji nogometaš na svetu, brazilski zvezdnik Neymar, bo moral pod kirurški nož.

Poškodba gležnja, ki jo je Neymar staknil konec tedna, je očitno tako hude narave, da bo Neymar z nogometnih zelenic odsoten več tednov, morda celo mesecev. Operacijo bo opravil zdravnik brazilske reprezentance, so sporočili iz njegovega kluba, Paris St. Germaina.

Šestindvajsetletni Neymar bo tako zagotovo izpustil povratno Lige prvakov proti Real Madridu, po najslabšem scenariju pa je ogrožen celo njegov nastop na svetovnem prvenstvu. Neymarjev oče, ki je sicer tudi njegov manager, pravi, da se bo sin na igrišča vrnil v dveh mesecih.

PSG je v sporočilu za javnost dodal, da bo operacija potekala v Braziliji, izvedla pa jo bosta zdravnik brazilske reprezentance Rodrigo Lasmar ob asistenci doktorja Parižanov Gerarda Saillanta.

Neymar se je poškodoval na derbiju francoske Ligue 1 proti Marseillu. Ob zvinu gležnja si je zlomil tudi koščico v stopalu in prav zaradi tega je potrebna operacija.

Neymar Šok za PSG Šport Neymar brez tekme z Realom, Brazilci v skrbeh
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.