Šport > Nogomet
380 ogledov

"Tega se ni naučil pri Barci, to ga dela majhnega"

Xavi Neymar Barcelona Betis Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Legendarni član Barcelone je spregovoril o vedenju nekdanjega soigralca.

Legendarni nogometaš Barcelone Xavi je spregovoril o vedenju nekdanjega člana katalonskega moštva. Neymar, ki je pred to sezono za rekordni znesek prestopil v PSG, je v zadnjih dneh sicer blestel na zelenicah, a se ob tem 'izkazal' tudi z nespoštljivim vedenjem do tekmecev.

Xavi je že v preteklosti svaril Brazilca zaradi njegovega vedenja, zameril mu je predvsem pretirano veseljačenje v finalu kraljevega pokala v maju, ko je Barca premagala Athletic Bilbao. "Resno mora razmisliti, kako se vede. Morda so takšne stvari sprejemljive v Braziliji, a tu ne. Je skromen in trdo dela, a ga tepe njegov 'brazilski' značaj. V Braziliji so takšne reči del šova, tu pa jih imamo za pomankanje spoštovanja," je Xavi dejal za Sport.

"Resnično sem razočaran nad njim. Tega ga pri Barceloni nismo učili. Morda je bila njegova odločitev, da zapusti Barco, še najboljša rešitev za obe strani. Takšne reči velike igralce delajo majhne. Upam, da se bo naučil bolj spoštovati tekmece," je še dejal Xavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice