Šport > Nogomet
1068 ogledov

PSG v težavah

Epa
Evropska nogometna zveza (Uefa) je odprla disciplinski postopek proti Paris Saint-Germainu.

Vodilni ekipi francoskega prvenstva Paris Saint-Germainu, ki se je v osmini finala moral posloviti od Lige prvakov, grozi kazen zaradi permisivnega ravnanja z najbolj gorečimi navijači na Parku princev, kjer je domača ekipa v torek izgubila proti Real Madridu.

Cristiano Ronaldo Liga prvakov Šport Real izločil PSG

Huligani so pred tekmo naredili vse, da bi motivirali svoje nogometaše in goste iz Madrida spravili iz tira. Prav tako so v lokalnih medijih in na družbenih omrežjih napovedovali peklensko vzdušje na Parku princev ter svojo obljubo dosledno izpolnili.

Uefa je že odprla disciplinski postopek, v katerem PSG-ju očita nezadovoljivo organizacijo dogodka, uporabo pirotehnike in laserjev ter oviranje prehoda po stopniščih pariškega stadiona.

 | Avtor: Epa Epa

Glavni sodnik Felix Brych je zaradi uporabe pirotehnike in posledičnega dima dvakrat za nekaj tenutkov prekinil srečanje. Navijače so poskušali od prižiganja bakel odvrniti tudi nogometaši.

Proti Ronaldu vrgli plastenko Video Šport Parižani s plastenko nad Ronalda

Na Uefo se je po tekmi obrnil tudi madridski Real. Njihove nogometaše so dan pred tekmo obiskali navijači francoske ekipe, ki so pred hotelom razgrnili transparent z napisom "Je**š Madrid" in s skandiranjem sovražnih napevov kratili njihov spanec.

Uefa bo odločitev o sankcijah za PSG sporočila 22. marca.

Predmet preiskave so tudi navijači Basla zaradi uporabe pirotehničnih sredstev na obračunu z Manchester Cityjem.

gonzalo higuain Liga prvakov Šport "Nebogljeni" Juve v treh minutah šokiral London ronaldo alves Povračilo Ronaldu Šport Alves obrisal smrkelj v Ronaldov dres

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.