Šport > Nogomet
131 ogledov

Neymar se vrača čez manj kot mesec dni

neymar Epa
Najdražji nogometaš vseh časov je sporočil dobro novico.

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar, član francoskega prvoligaša PSG, ki trenutno okreva po poškodbi zlomljenega in operiranega stopala, naj bi se v francosko prestolnico Pariz vrnil najkasneje sredi maja, so poročali francoski mediji.

To je mesec dni pred začetkom svetovnega prvenstva, ki ga bo letos gostila Rusija.

Neymar se je poškodoval 25. februarja. Trenutno je v domovini, kjer okreva, v Pariz pa se bo po poročanju francoskega športnega časnika L'Equipe vrnil najkasneje sredi maja. V francoski prestolnici bo opravil zaključni del rehabilitacije.

neymar Razburil privržence Šport Neymar z objavo ujezil mnoge S tem so se spet pojavila ugibanja, ali bo Neymar nared za svetovno prvenstvo v Rusiji. Prejšnji teden je 26-letnik sam sporočil, da ga 17. maja čakajo zdravniški pregledi, po katerih bo znano, kdaj bo lahko spet zaigral. "Vrnil se bom še boljši," je dejal na enem od javnih dogodkov v Sao Paulu. neymar Nezaslišano Šport "Neymar je pljunil na PSG!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice