Neymarja poslal po "čevape"

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na tekmi v Liverpoolu so gledalci videli maestralno miniaturo na račun superzvezdnika.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v torek zvečer v okviru prvega kola Lige prvakov na svojem Anfieldu gostil Paris SG in v napeti končnici prišel do prestižne zmage (3:2).

Video Tako je, ko nekaj čakaš 27 let

Poleg petih zadetkov so gledalci lahko uživali tudi v drugih vrhunskih potezah, za eno od njih je poskrbel Sadio Mané. Senegalec je v enem od driblingom osmešil velikega Neymarja in tako Brazilcu dal okusiti tisto, kar on ponavadi servira tekmecem.

Neymar se ne znajde pogosto v obrambnih akcijah, v francoskem prvenstvu mu tega praktično ni treba početi. V Ligi prvakov proti močnejšim nasprotnikom mora vendarle kdaj tudi pomagati v obrambi, kar pa mu ne gre prav dobro od rok.

Hat-trick Messija Sarma na debiju po velikem preobratu do treh točk

Mané je s pravim plesnim gibom Brazilca poslal proti tribuni z najzvestejšimi navijači Liverpoola, sam pa krenil proti golu. Pri naših južnih sosedih bi rekli, da ga je poslal po "čevape". Vsekakor vredno ogleda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.