Ni še uradno, a Luka se je že družil z novim soigralcem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić bo v novi sezoni zaigral s starim znancem.
Oglej si celoten članek

Nova sezona lige NBA se bo začela ponoči po slovenskem času, Dallas Mavericks pa bodo dan kasneje svojo prvo tekmo odigrali na gostovanju v Phoenixu, kjer so sredi maja tudi dobili sedmo tekmo v drugem krogu minule končnice in takrat izločili najboljšo ekipo rednega dela. 

V petih mesecih se je pri zasedbi iz Teksasa marsikaj spremenilo. Odšel je 'drugi mož' franšize Jalen Brunson, prav iz Phoenixa je prišel center JaVale McGee, iz Houstona pa Christian Wood. Zdaj se bo Luki Dončiću in njegovim kolegom pridružil še organizator igre, s slovenskim zvezdnikom bo zaigral njegov nekdanji soigralec iz madridskega Reala Facundo Campazzo, Slovenec in Argentinec sta leta 2018 skupaj osvojila naslov evropskega klubskega prvaka.

Nova sezona Dončić lovi Birda, James Abdul-Jabbarja

Campazzo je bil zadnji dve sezoni član Denverja, kjer pa ob koncu minule sezone ni več dobil prave priložnosti za dokazovanje. Zamenjava sredine je bila logična izbira.

Argentinec se je že pred uradno potrditvijo, danes naj bi sledil zdravniški pregled in podpis pogodbe z Dallasom, na treningu in v klubskih prostorih že sproščeno družil z Dončićem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.