Šport > Košarka
3950 ogledov

Ni še uradno, a Luka se je že družil z novim soigralcem

Luka Dončić Facundo Campazzo Profimedia
Luka Dončić bo v novi sezoni zaigral s starim znancem.

Nova sezona lige NBA se bo začela ponoči po slovenskem času, Dallas Mavericks pa bodo dan kasneje svojo prvo tekmo odigrali na gostovanju v Phoenixu, kjer so sredi maja tudi dobili sedmo tekmo v drugem krogu minule končnice in takrat izločili najboljšo ekipo rednega dela. 

V petih mesecih se je pri zasedbi iz Teksasa marsikaj spremenilo. Odšel je 'drugi mož' franšize Jalen Brunson, prav iz Phoenixa je prišel center JaVale McGee, iz Houstona pa Christian Wood. Zdaj se bo Luki Dončiću in njegovim kolegom pridružil še organizator igre, s slovenskim zvezdnikom bo zaigral njegov nekdanji soigralec iz madridskega Reala Facundo Campazzo, Slovenec in Argentinec sta leta 2018 skupaj osvojila naslov evropskega klubskega prvaka.

Luka Dončić Nova sezona Šport Dončić lovi Birda, James Abdul-Jabbarja

Campazzo je bil zadnji dve sezoni član Denverja, kjer pa ob koncu minule sezone ni več dobil prave priložnosti za dokazovanje. Zamenjava sredine je bila logična izbira.

Argentinec se je že pred uradno potrditvijo, danes naj bi sledil zdravniški pregled in podpis pogodbe z Dallasom, na treningu in v klubskih prostorih že sproščeno družil z Dončićem. 

Luka Dončić Facundo Campazzo | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice