Nič čudnega, da se Dončić žene kot črna živina

Foto: Instagram luka dončić
Luka Dončić je mož beseda, kar potrjuje tudi njegova delovna vnema med pripravami na novo sezono.
Oglej si celoten članek

Kdor je mislil, da bo Luka Dončić po epski debitantski sezoni, v kateri si je priigral priznanje za novinca leta, zaspal na lovorikah, se je dodobra uštel. 

Mladi košarkar je namreč polno zaseden s pripravami na novo sezono.

Za razliko od natrpanega urnika, kakršnega je bil vajen pri Real Madridu, ima Dončić kot košarkar Dallas Mavericks občutno več časa za nabiranje moči. 

Polletni premor, kolikor ga imajo na voljo moštva, ki se lani niso uvrstila v končnico, bo 20-letnik izkoristil tudi za krepitev fizične pripravljenosti.

Če se je lani občasno srečeval z očitki, da ima nekaj odvečne maščobe, bodo ob pogledu na njegovo izklesano podobo utihnili tudi najglasnejši kritiki.

Foto: Instagram

Dončić se v teh dneh mudi v domovini, kjer skupaj z reprezentančnimi kolegi pridno trenira ter nabira prepotrebno kondicijo za izčrpljujoč redni del NBA sezone, v katerem vsako moštvo odigra kar 82 tekem.

Lani je bilo na račun Dončićeve fizične pripravljenosti izrečenih kar nekaj pripomb, čeprav je s številkami na parketu vlekel vzporednice z velikani, kot sta denimo Oscar Roberston in Michal Jordan.

"Samo nebo je meja," je februarja izjavil trener LA Clippers Doc Rivers, nato pa pomenljivo dodal: "Kaj bo šele, ko pride v formo."

Foto: Instagram

Slovenski košarkar je na pobudo moštva najel tudi zasebnega kuharja, ki mu je pomagal spremeniti slabe prehranjevalne navade, po koncu sezone pa se je odločil pošteno zavihati rokave in izpolniti obljubo, ki jo je dal lastniku Dallasa Marku Cubanu.

Ta je namreč na začetku poletja izjavil, da je na Dončiću opazil trebušno mišico. "Morda sta bili dve. A zagotovo je v boljši formi," je dodal v šali.

Nova podoba Izklesani Dončić s temi fotografijami utišal zlobne jezike

Dončić je bil takrat ravno na počitnicah, a se je na "provokacijo" vseeno odzval. Gospodu Cubanu je sporočil, da lahko kmalu pričakuje izklesan trebuh. "Boš videl pred sezono. To je moj cilj," je obljubil.

Sodeč po najnovejših fotografijah, je Dončić vse bližje izpolnitvi svoje obljube. Novo podobo je z odobravanjem pospremil tudi njegov zvezdniški soigralec Kristaps Porzingis, ki je pripisal: "To, gospod! Nadaljuj s trdim delom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.