Nič novega v Stožicah

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Cedevita Olimpija na deseti tekmi doživela deseti poraz.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Cedevite Olimpije tudi po desetem nastopu v evropskem pokalu ostajajo brez zmage. V Stožicah so morali priznati premoč izraelskemu Hapoelu, ki je bil boljši s 95:80.

Ljubljančani so bili po odhodu Klemna Prepeliča, ki bo kariero nadaljeval v Turčiji, ter poškodovanega Shawna Jonesa brez pravih možnosti za presenečenje in so pričakovano doživeli šestnajsti poraz na štiriindvajsetih tekmah v vseh tekmovanjih v tej sezoni.

Cedevita Olimpija je zadnjo tekmo v evropskem pokalu dobila 1. februarja 2023 proti ekipi iz Benetk, kar pomeni, da ni zmagala že na petnajstih obračunih v tem tekmovanju.

Gostje iz Tel Aviva so dobili vse četrtine, vprašanje zmagovalca pa so rešili v drugi polovici tretjega dela igre. Po vodstvu Cedevite Olimpije s 54:53 so naredili delni izid 16:3 in dvomestno prednost brez težav zadržali do konca tekme.

Pri zmajih sta največ točk dosegla Jaka Blažič (21 točk, 8 skokov) in Karlo Matković (19 točk), na začetku zadnje četrtine pa je moral na klop zaradi poškodbe rame prvi organizator igre Justin Cobbs.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.