Nico s hibridom po Zelenem peklu

Foto: Žurnal24 Nico Hülkenberg Williams porsche 911 GT3 R Hybrid Nordschleife Zeleni pekel Foto: Žurnal24 Nico Hülkenberg Williams porsche 911 GT3 R Hybrid Nordschleife Zeleni pekel Foto: Žurnal24 Nico Hülkenberg Williams porsche 911 GT3 R Hybrid Nordschleife Zeleni pekel Foto: Žurnal24 Nico Hülkenberg Williams porsche 911 GT3 R Hybrid Nordschleife Zeleni pekel Foto: Žurnal24 Nico Hülkenberg Williams porsche 911 GT3 R Hybrid Nordschleife Zeleni pekel Foto: Žurnal24 Nico Hülkenberg Williams porsche 911 GT3 R Hybrid Nordschleife Zeleni pekel

Your browser doesn’t support HTML5 video

Zeleni pekel, eno najnevarnejših stez na svetu, je s hibridnim porschejem 911 preizkusil Williamsov dirkač formule 1 Nico Hülkenberg. "Super avto, nora tehnologija in steza brez primere." Poglejte v videu.
Oglej si celoten članek

Moštvo formule 1 Williams je pred dnevi objavilo, da se bo intenzivneje posvetilo razvoju tehnologije za hibridna vozila (Williams Hybrid Power). To so oznanili na dirkališču Nürburgring, kjer se je njihov dirkač Nico Hülkenberg s porschejem 911 GT3 R hybrid zapeljal po 20-kilometrski stezi Nordschleife. "Bilo je zelo zabavno. Navdušen sem, kako je hibridni sistem dobro deloval. Sama steza pa je tako ali tako nekaj posebnega. Ne moreš je primerjati z nobeno drugo. Zagotovo nisem zadnjič dirkal na njej," je bil navdušen mladi Nico, ki ni imel niti malo strahu pred eno najnevarnejših stez na svetu, kjer je med drugimi strahovito nesrečo doživel Niki Lauda (leta 1976). "Presenetljivo je bil 911 v počasnih zavojih le malo počasnejši od dirkalnika formule 1. Mehanični oprijem je bil neverjeten." S takšnimi porscheji bodo na novem Nürburgingu 15. in 16. maja tekmovali na 24-urni dirki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.