Nihče ni mogel verjeti, da se je to zgodilo: "Niti v 1000 poskusih!"

Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Luka Dončić Foto: Print screen
Nenavaden pripetljaj je še dodatno začinil pestro tekmo v American Airlines Centru.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na četrti tekmi konferenčnega finala na domačem igrišču dosegli prvo zmago nad Golden State Warriors (119:109) in zaostanek v seriji znižali na 1-3.

S tem so se izognili "metli" in ohranili oddaljene možnosti za preboj v veliki finale, kar po zaostanku z 0-3 ni uspelo še nobeni ekipi v zgodovini severnoameriške košarkarske lige (0-146!).

Finale Zahoda Ni še konec. Luka se je vrnil na parket in dokončal posel

Foto: Profimedia Sinočnja tekma v American Airlines Centru je postregla s kopico pestrega in zanimivega dogajanja, med drugim je pred začetkom drugega polčasa prišlo do do bizarne 16-minutne zamude, ker je ob močnem deževju zunaj puščala streha dvorane American Airlines Center. Kapljalo je vsaj na dveh mestih, na klop Golden Stata in na tribuno z gledalci.

Piko na i nenavadnemu večeru je postavil gostujoči zvezdnik Draymond Green, ki je v šesti minuti tretje četrtine stopil na črto za proste mete. Ob njegovem poskusu je žoga večkrat poskočila po obroču in na presenečenje vseh prisotnih obstala na vrhu konstrukcije.

Vsi košarkarji na parketu so se le začudeno spogledovali, po spletu pa so se celo razširile teorije zarote, da gre za dokaz prikritih in namernih manipulacij z okroglim usnjem.

Začuden je bil tudi Luka Dončić, ki je od presenečenja razširil roki, nato pa Greenu čestital za njegov dosežek.

Foto: Print Screen

"Tudi če bi imel na voljo več kot 1000 poskusov, se to ne bi zgodilo. Samo poglejte si tole. O moj bog. Kakšna noč! Zamuda zaradi dežja. 16 trojk v četrtini in pol," je dogodek pospremil komentator prenosa.

Kako se vse obrne Košarkar ponižal legendarnega Barkleya zaradi besed na račun Luke Dončić Izbrali najboljše peterke lige NBA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.