''Nisem želel poškodovati Ronalda''

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski navijači in podporniki Cristiana Ronalda so se s skupnimi močmi lotili Dimitrija Payeta, ki je z ostrim startom v prvem polčasu evropske prvake oropal njihovega največjega orožja.
Oglej si celoten članek

Finalni obračun evropskega prvenstva v Franciji se je za Cristiana Ronalda končal že po 25 minutah, saj je napadalec utrpel poškodbo v trčenju z Dimitrijem Payetom.

Nemudoma so se pojavila ugibanja, ali je nogometaš West Hama namerno poškodoval Ronalda in Portugalski odvzel njenega najboljšega igralca. V to so prepričani številni navijači, ki so na družabnih omrežjih ostro obsodili potezo francoskega reprezentanta, njegovi zagovorniki pa poudarjajo, da se je Payet pred prekrškom dotaknil žoge.

Ronaldo je kljub udarcu poskušal nadaljevati, nato pa selektorju sporočil, da potrebuje menjavo. Payet je po tekmi zanikal, da je želel poškodovati portugalskega napadalca. ''Ne, poskusil sem mu vzeti žogo, to je vse. Pridobil sem posest žoge. Če sem ga poškodoval, ni bilo namerno. To ni v moji naravi,'' je povedal francoski reprezentant in obžaloval, da varovanci Didiera Deschampsa niso znali izkoristiti svojih priložnosti.

''Razočarani smo. Bili smo pod vtisom, da smo več pri žogi in imamo lepše priložnosti. Oni so si priigrali redke priložnosti, a uspeli zadeti. Gol je odločil vse. Gol, ki ga mi nismo uspeli doseči. Portugalska je bila učinkovitejša. Če bi dosegli zadetek, bi jih prisilili v napadalnejšo igro in iskali priložnost iz protinapada. Obstaja več razlogov, zakaj nismo dosegli gola. Proti Nemčiji smo zabili dva, čeprav je bila posest na njihovi strani. Tokrat je bila situacija obratna,'' je sklenil Payet.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.