Nogometaši na tekmi Evropske lige nokavtirali nesrečno novinarko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nesrečna novinarka, ki se je v živo javljala pred tekmo med Valencio in Arsenalom, je pred kamerami dobila žogo v glavo.
Oglej si celoten članek

V četrtek je na legendarni Mestalli, stadionu španske Valencie, prišlo do nevsakdanje situacije. Medtem ko so se domači in Arsenalovi nogometaši ogrevali ter se pripravljali na tekmo, se je španska novinarka oddaje Gol Monica Benavent v živo javljala z igrišča ter kar naenkrat padla kot pokošena. 

En izmed nogometašev je namreč poslal dolgo podajo preko celotnega igrišča proti svojemu soigralcu, ki pa je bil za las prekratek, tako da ga je žoga preletela ter zadela nesrečno novinarko, ki ni imela pojma, kaj se dogaja, v zatilje.

Benaventova je padla kot pokošena, a na srečo vse skupaj ni pustilo nobenih posledic, saj je že takoj po tekmi vsa nasmejana pozirala z žogo, ki jo je zadela.

Topničarji so sicer še drugič premagali Netopirje, tokrat z rezultatom 4:2, ter se uvrstili v finale Evropske lige, ki bo na sporedu 29. maja v Bakuju. Prva tekma se je končala z rezultatom 3:1 za Arsenal.

Liga Evropa V Bakuju se bo igral londonski mestni derbi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.