Šport > Nogomet
1820 ogledov

Nogometaši na tekmi Evropske lige nokavtirali nesrečno novinarko

Monica Benavent Reševalni pas/Twitter
Nesrečna novinarka, ki se je v živo javljala pred tekmo med Valencio in Arsenalom, je pred kamerami dobila žogo v glavo.

V četrtek je na legendarni Mestalli, stadionu španske Valencie, prišlo do nevsakdanje situacije. Medtem ko so se domači in Arsenalovi nogometaši ogrevali ter se pripravljali na tekmo, se je španska novinarka oddaje Gol Monica Benavent v živo javljala z igrišča ter kar naenkrat padla kot pokošena. 

En izmed nogometašev je namreč poslal dolgo podajo preko celotnega igrišča proti svojemu soigralcu, ki pa je bil za las prekratek, tako da ga je žoga preletela ter zadela nesrečno novinarko, ki ni imela pojma, kaj se dogaja, v zatilje.

Benaventova je padla kot pokošena, a na srečo vse skupaj ni pustilo nobenih posledic, saj je že takoj po tekmi vsa nasmejana pozirala z žogo, ki jo je zadela.

Topničarji so sicer še drugič premagali Netopirje, tokrat z rezultatom 4:2, ter se uvrstili v finale Evropske lige, ki bo na sporedu 29. maja v Bakuju. Prva tekma se je končala z rezultatom 3:1 za Arsenal.

Kepa Arrizabalaga Chelsea Eintracht Liga Evropa Šport V Bakuju se bo igral londonski mestni derbi
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice