Nogometašu vdrli v sobo in ga razrezali z mačeto

Foto: Twitter Daniel Correa Freitas Foto: Twitter Daniel Correa Freitas Foto: Twitter Daniel Correa Freitas Foto: Twitter Daniel Correa Freitas Foto: Epa Daniel Correa Freitas
Znan je razlog za brutalni umor mladega brazilskega nogometaša. Ubili so ga, ker je iz diskoteke domov odpeljal napačno dekle.
Oglej si celoten članek

Umor brazilskega nogometaša Daniela Corree Freitasa (24) je bil v zadnjih dneh udarna novica po svetovnih medijih, predvsem zaradi brutalnosti smrti mladega nogometaša Sao Paula.

Correo, ki si je v letošnji sezoni nabiral izkušnje kot posojen igralec pri drugoligašu Sao Bentu, so našli v grmovju ob cesti, z odrezanimi in razrezanimi genitalijami ter skoraj popolnoma obglavljenega.

Grozljivo Nogometašu odrezali genitalije in ga skoraj obglavili

Nekaj dni po umoru pa se je pojavila priča, ki je bila v času umora v sosednji sobi in je napadalci niso opazili, ki je dogajanje opisala.

"V stanovanje je vdrla četverica napadalcev, eden izmed njih je imel v rokah mačeto. Jasno sem slišala, kako je Daniel prosil za milost, ko so se spravili nad njega. Samega umora nisem videla, ker sem bila od strahu paralizirana, sem pa slišala, kaj so počeli ter nato tudi videla njegovo mrtvo telo v luži krvi. Po umoru so truplo odnesli v kamion ter se odpeljali," je pojasnila priča, ki se trenutno nahaja pod policijsko zaščito.

Brazilski mediji poročajo, da naj bi bil razlog za umor ljubosumje enega izmed napadalcev, saj naj bi v diskoteki Correa poizkušal zapeljati njegovo dekle, kar mu je tudi uspelo, saj jo je kasneje odpeljal k sebi domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.