Nogometni superzvezdnik je oboževalec Dončića

Foto: Epa
Foto: Epa
Superzvezdnik hvaležen za dres Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Tudi največji zvezdniki športa niso ostali ravnodušni ob predstavah Luke Dončića v ligi NBA. Mladi Slovenec je tako v tej sezoni že podelil dres boksarskemu šampionu Floydu Mayweatherju, kot zadnji pa je njegov podpisani dres s številko 77 prejel eden največjih nogometnih zvezdnikov na svetu.

"Hvala za dres," se je v portugalščini in angleščini tako Dončiću zahvalil najdražji nogometaš na svetu Brazilec Neymar. Če se pošalimo, ima brazilski napadalec v zadnjem času precej stikov s Slovenci, manj navdušen je bil nad sojenjem Damirja Skomine v osmini finala lige prvakov.

Brez dlake na jeziku Znamenita sodnica stopila v bran Skomini in udarila po Neymarju

Pariz na nogah Besni Neymar napadel Skomino: "To je sramota!"

Dončić se je sicer za časa igranja v Madridu seveda občasno podružil s člani nogometne sekcije madridskega Reala, v domovanju zvezdnika Atletica Antoina Griezmanna pa je igral košarko z Janom Oblakom. Griezmman se je sicer v preteklosti že pohvalil tudi z dresom Gorana Dragića.

V noči na petek se bosta Goran Dragić in Luka Dončić pomerila med seboj, na sporedu bo namreč srečanje Miami Heat - Dallas Mavericks (prenos na SK1 on 00:30).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:41 27. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.