Šport > Košarka
3394 ogledov

Nogometni superzvezdnik je oboževalec Dončića

neymar Epa
Superzvezdnik hvaležen za dres Luke Dončića.

Tudi največji zvezdniki športa niso ostali ravnodušni ob predstavah Luke Dončića v ligi NBA. Mladi Slovenec je tako v tej sezoni že podelil dres boksarskemu šampionu Floydu Mayweatherju, kot zadnji pa je njegov podpisani dres s številko 77 prejel eden največjih nogometnih zvezdnikov na svetu.

"Hvala za dres," se je v portugalščini in angleščini tako Dončiću zahvalil najdražji nogometaš na svetu Brazilec Neymar. Če se pošalimo, ima brazilski napadalec v zadnjem času precej stikov s Slovenci, manj navdušen je bil nad sojenjem Damirja Skomine v osmini finala lige prvakov.

Fernanda Colombo Brez dlake na jeziku Šport Znamenita sodnica stopila v bran Skomini in udarila po Neymarju neymar Pariz na nogah Šport Besni Neymar napadel Skomino: "To je sramota!"

Dončić se je sicer za časa igranja v Madridu seveda občasno podružil s člani nogometne sekcije madridskega Reala, v domovanju zvezdnika Atletica Antoina Griezmanna pa je igral košarko z Janom Oblakom. Griezmman se je sicer v preteklosti že pohvalil tudi z dresom Gorana Dragića.

V noči na petek se bosta Goran Dragić in Luka Dončić pomerila med seboj, na sporedu bo namreč srečanje Miami Heat - Dallas Mavericks (prenos na SK1 on 00:30).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @lukadoncic 👕✍️ para @neymarjr #neymar #neymarjr #idoloneymarjr

A post shared by Juninho | NJR10 🔥🇧🇷 (@idoloneymarjr.10) on

Komentarjev 1
  • Avatar Ylgorminna
    Ylgorminna 23:41 27.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice