Nora obramba Jana Oblaka

Foto: Profimedia
Slovenski vratar je pretekli konec tedna spet navduševal nogmetne sladokusce.
Oglej si celoten članek

Madridski Atlético je v nedeljo v okviru 15. kola španske La Lige gostoval pri Betisu in z minimalno zmago (0:1) ostal na tretjem mestu, šest točk za vodilno Barcelono.

Edini gol je sredi prvega polčasa zabil Saúl Ñíguez, v nadaljevanju pa so imeli domačini obilo priložnosti, da bi vsaj izenačili. Toda vedno znova jim je na poti stal Jan Oblak.

Liga Evropa Šest Slovencev dobilo tekmece, en neposreden obračun

Slovenski vratar je ustavil štiri strele, posebej pa se je izkazal v 60. minuti, ko je s panterskim posredovanjem ustavil poskus Cristiana Tella. 

V številnih tujih medijih so Oblakovo reakcijo označili s pridevniki kot je "noro", "izjemno" in "fantastično", pogoste so bile tudi primerjave s poskočnimi predstavniki živalskega kraljestva.

Statistika Oblak najboljši vratar v 21. stoletju

Oblakovo paradno obrambo in vrhunce njegovega udejstvovanja na stadionu Benito Villamarín si lahko ogledate na spodnjih posnetkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.