"Noro, bolno, neokusno in sramotno!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Največji zvezdnik ameriškega športa je tarča ostrih kritik.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Lakers so daleč od boja za naslov prvaka. LeBron James, Anthony Davis, Russell Westbrook in druščina so šele na devetem mestu Zahoda in se krčevito borijo za vstop v play-in.

V noči na petek so Jezerniki še četrtič v sezoni klonili proti mestnim rivalom LA Clippers (132:111) ter izgubili še zadnje realne možnosti, da bi sosede ujeli na lestvici.

NBA Še ena vrhunska predstava Dončića za zmago Dallasa

Eden redkih, ob pogosto poškodovanem Davisu, ki vendarle kaže dobre predstave, je zimzeleni LeBron James. 37-letnik povprečno dosega 28,8 točke, 8,0 skoka in 6,2 asistence na srečanje, toda to ni dovolj za navijače Jezernikov.

Foto: Profimedia LeBron James LA Lakers

Na zadnjih tekmah je bilo pogosto slišati žvižge na LeBronov račun. Tega trenutno poškodovani zvezdnik Golden State Warriors Draymond Green ni spregledal.

"Mislim, da je to noro. Navijači franšize, ki je imela takšne uspehe ... To je bolno. Navijači imajo pravico žvižgati in govoriti kar želijo, toda zakaj bi igralci to mirno sprejemali? Večina teh, ki žvižgajo, ne ve, kako je biti izžvižgan," je v svojem podcastu dejal Green.

Morant ali Dončić? Na divjem Zahodu je bil februarja najboljši ...

"Biti kritiziran s strani lastnih navijačev je neokusno in sramotno. Bil sem šokiran, ko sem to videl. In to delajo navijači ekipe, ki ima največ naslovov v NBA," je na to temo dodal Green.

Na Zahodu premočno vodijo Phoenix Suns, sledijo jim Golden State Warriors, Memphis Grizzlies, Utah Jazz in Dallas Mavericks z Luko Dončićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:59 5. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 19:30 4. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.