Noro, noro, noro! Še Luka priznal: "Iskreno ne vem, kako mi uspeva"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po porazu s Portland Trail Blazers po spletu znova odmevajo čarovnije Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Razpoloženi Luka Dončić (38 točk, 9 skokov, 9 podaj) tokrat ni mogel preprečiti poraza Dallas Mavericks proti Portland Trail Blazers (119:125). Slovenec je v 39 minutah zadel 56-odstotkov metov iz igre (15/27) in 31-odstotkov metov za tri točke (4/13). Za zmago Portlanda sta bila najzaslužnejša CJ McCollum (32 točk) Damian Lillard (31 točk).

NBA Dončiću strelski obračun z Lillardom, a vse se ni izšlo po željah

Kljub porazu je bil Dončić znova glavna atrakcija obračuna, največ pozornosti pa sta bili tokrat dve fenomenalni podaji, s katerima je zaposlil Tima Hardawayja Jr. oziroma Maxija Kleberja.

Podaji za hrbtom, ki kljubujeta mejam mogočega, sodita med najlepše Dončićeve asistence v njegovi manj kot triletni NBA karieri. 

Šarmer Dončić vklopil deški šarm, reakcija sodnice močno odmeva

"Prekleto dobra podaja," je po zadeti trojki pripomnil Kleber.

Kleber tells Luka "Fking great pass!" after the shot 😂 from r/Mavericks

Nova žrtev Kam pa kam? Dončić za veliki finale ponižal velikana lige NBA

"Luka ima oči na hrbtu," so zapisali upravitelji twitter profila Dallas Mavericks, Dončić pa je na poizvedbo novinarke, kako mu uspevajo takšne čarovnije, odvrnil: "Iskreno povedano, ne vem. Zaupam soigralcu, da bo na pravem mestu. Zasluge so deljene."

O izjemnem pregledu nad igriščem 22-letnega Slovenca je spregovoril tudi Dorian Finney-Smith. "Vedno me najde. Na tekmi z LA Clippers me je dvakrat našel, čeprav žoge niti približno nisem pričakoval. Pri njem nikoli ne veš, kam gleda. Vidi te tudi takrat, ko gleda stran," je dejal Finney-Smith.

Sojenje Šokantna razkritja o dogodkih po smrti Kobeja Bryanta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.