Noro! Dekle zmotilo finale Lige prvakov, zdaj se je pokazala še mama!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nov dan, nov vpad na igrišče. Tokrat ni bila kriva Kinsey, pač pa Elena.
Oglej si celoten članek

Bralci našega portala ste do sedaj lahko že dobro spoznali Kinsey Wolanski in Vitalija Zdorovetskega. Prva je pritekla na zelenico med finalom nogometne Lige prvakov, da bi oglaševala pornografsko spletno stran drugega - svojega partnerja.

Par je skušal svoj vložek dodati tudi na finalu Cope Américe, a organizatorji so preprečili njun namen in ju poslali v pripor.

Že izven ječe Hotela je ponoviti vajo, toda ...

Toda to ju ni ustavilo. Kinsey in Vitalij sta našla novo orožje, doslej nepoznano športni javnosti. To je Vitalijeva mati Elena Zdorovetski. Slednja se je na velikem odru predstavila v nedeljo.

Na finalu svetovnega prvenstva v kriketu na londonskem prizorišči Lord's, na katerem so Angleži v sila tesnem obračunu ugnali Novozelandce in prvič osvojili omenjeno tekmovanje, je namreč na igrišče pritekla prav Elena.

Na svojem oblačilu je imela, tako kot Kinsey v finalu Lige prvakov v Madridu, reklamo za Vitalijevo spletno stran.

Tako Wolanskijeva kot Zdorovetski sta na družbenih omrežjih z navdušenjem pozdravila Elenin uspeh. "Moja mama je nora", je čivknil Vitalij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.