Šport
6948 ogledov

Noro! Dekle zmotilo finale Lige prvakov, zdaj se je pokazala še mama!

Elena Zdorovetski Reševalni pas/Twitter
Nov dan, nov vpad na igrišče. Tokrat ni bila kriva Kinsey, pač pa Elena.

Bralci našega portala ste do sedaj lahko že dobro spoznali Kinsey Wolanski in Vitalija Zdorovetskega. Prva je pritekla na zelenico med finalom nogometne Lige prvakov, da bi oglaševala pornografsko spletno stran drugega - svojega partnerja.

Par je skušal svoj vložek dodati tudi na finalu Cope Américe, a organizatorji so preprečili njun namen in ju poslali v pripor.

Kinsey Wolanski Že izven ječe Šport Hotela je ponoviti vajo, toda ...

Toda to ju ni ustavilo. Kinsey in Vitalij sta našla novo orožje, doslej nepoznano športni javnosti. To je Vitalijeva mati Elena Zdorovetski. Slednja se je na velikem odru predstavila v nedeljo.

Na finalu svetovnega prvenstva v kriketu na londonskem prizorišči Lord's, na katerem so Angleži v sila tesnem obračunu ugnali Novozelandce in prvič osvojili omenjeno tekmovanje, je namreč na igrišče pritekla prav Elena.

Na svojem oblačilu je imela, tako kot Kinsey v finalu Lige prvakov v Madridu, reklamo za Vitalijevo spletno stran.

Tako Wolanskijeva kot Zdorovetski sta na družbenih omrežjih z navdušenjem pozdravila Elenin uspeh. "Moja mama je nora", je čivknil Vitalij.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.