Nov šok v slovenskem taboru: dobitnik malega globusa izpušča prvo tekmo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nov šok v slovenskem skakalnem taboru, ki ima v zaključku letošnje sezone precej težav s poškodbami in boleznijo. Žige Jelarja ne bo na petkovi tekmi niti na ekipni v soboto, tudi za nedeljo nastop še visi na nitki.
Oglej si celoten članek

Žiga Jelar, ki je v minuli sezoni prejel mali kristalni globus za najboljšega letalca na svetu, bo izpustil prvo tekmo v Planici, saj zaradi zdravstvenih težav ne bo nastopil na četrtkovem treningu in v kvalifikacijah na sklepni postaji smučarjev skakalcev na letalnici v Planici, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije. Dodajmo, da se je Jelar na turneji po Skandinaviji v Lahtiju okužil z bakterijo, ki mu je očitno pustila prevelike posledice.

Tako hudo je bilo Jelar razkril pravo dramo, po kateri je predčasno zapustil reprezentanco

Po dodatnih preiskavah in posvetom z zdravstvenim osebjem je vodstvo reprezentance namreč sprejelo odločitev, da Jelarju podaljšajo počitek. Odločitev o tem, ali bo nastopil na finalni tekmi sezone v nedeljo, bo sprejelo v soboto.

Namesto Žige Jelarja bo v slovenski ekipi na treningu in v kvalifikacijah priložnost dobil Patrik Vitez. Štiriindvajsetletni član SSK Velenje je med elito nastopil na tekmah poletne velike nagrade, kjer je bil najboljši v Wisli lani, ko je zasedel 19. mesto

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.