Nov šok za Bayern, proti PSG-u bodo zaostanek lovili brez najboljšega igralca

Foto: Epa
Foto: Epa
Lewandowski vendarle ne bo nared za povratno tekmo Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Potem ko je sinoči evropski prvak Bayern izgubil prvo tekmo četrtfinala lige prvakov s pariškim PSG z 2:3, so se pojavila ugibanja, da bodo Bavarci morda lahko že na povratni tekmi v Parizu računali na poškodovanega prvega strelca Roberta Lewandowskega, a je Poljak takšne namige sam zavrnil.

"Ne, za to je še prezgodaj. A si prizadevam, da bi se kar najhitreje vrnil na igrišča," je v pogovoru za televizijo Sky ob sinočnji tekmi dejal najboljši nogometaš na svetu v lanskem letu.

Poljak se je poškodoval na reprezentančni tekmi z Andoro, po zdravniških ocenah iz Münchna bo zaradi poškodbe kolenskih vezi počival štiri tedne, poleg tekem s PSG pa je ostal tudi brez derbija v nemški ligi z Leipzigom.

Liga prvakov Atomski nogomet v Nemčiji, žoga petkrat v mreži

Bavarce pri obrambi naslova čaka težko delo. Parižani so se sinoči učinkovito maščevali za poraz v lanskem finalu, za zmago s 3:2 pa se lahko zahvalijo predvsem Kylianu Mbappeju, ki je zadel dvakrat, ter bistveno boljši učinkovitosti, saj je Bayern sicer prevladoval, imel precej več priložnosti in terensko premoč.

PSG je z zmago končal niz 19 evropskih tekem bavarske ekipe brez poraza.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.