Šport > Nogomet
1562 ogledov

Nov šok za Bayern, proti PSG-u bodo zaostanek lovili brez najboljšega igralca

lewandowski Epa
Lewandowski vendarle ne bo nared za povratno tekmo Lige prvakov.

Potem ko je sinoči evropski prvak Bayern izgubil prvo tekmo četrtfinala lige prvakov s pariškim PSG z 2:3, so se pojavila ugibanja, da bodo Bavarci morda lahko že na povratni tekmi v Parizu računali na poškodovanega prvega strelca Roberta Lewandowskega, a je Poljak takšne namige sam zavrnil.

"Ne, za to je še prezgodaj. A si prizadevam, da bi se kar najhitreje vrnil na igrišča," je v pogovoru za televizijo Sky ob sinočnji tekmi dejal najboljši nogometaš na svetu v lanskem letu.

Poljak se je poškodoval na reprezentančni tekmi z Andoro, po zdravniških ocenah iz Münchna bo zaradi poškodbe kolenskih vezi počival štiri tedne, poleg tekem s PSG pa je ostal tudi brez derbija v nemški ligi z Leipzigom.

PSG Liga prvakov Šport Atomski nogomet v Nemčiji, žoga petkrat v mreži

Bavarce pri obrambi naslova čaka težko delo. Parižani so se sinoči učinkovito maščevali za poraz v lanskem finalu, za zmago s 3:2 pa se lahko zahvalijo predvsem Kylianu Mbappeju, ki je zadel dvakrat, ter bistveno boljši učinkovitosti, saj je Bayern sicer prevladoval, imel precej več priložnosti in terensko premoč.

PSG je z zmago končal niz 19 evropskih tekem bavarske ekipe brez poraza.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.