Šport > Nogomet
88 ogledov

Zaradi koronavirusa PSG oslabljen nad Bayern

neymar verratti Epa
PSG v Münchnu brez Verrattija.

Francoska nogometna ekipa PSG je danes sporočila, da je bil na zadnjem testiranju na novi koronavirus pozitiven Italijan Marco Verratti, tako da bo zagotovo manjkal na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov proti Bayernu, ki bo 7. aprila v Münchnu. Nekaj možnosti je, da bo zaigral na povratni tekmi, ki bo 13. aprila v Parizu.

Nastop 28-letnega Italijana je bil na bližnji tekmi med lanskima finalistoma lige prvakov pod vprašajem tudi zavoljo poškodbe stegenske mišice, po današnjem sporočilu za javnost iz francoskega kluba pa je docela jasno, da ne bo nastopil v bavarski prestolnici.

Bayern na četrtfinalnih tekmah lige prvakov sicer ne bo mogel računati na svojega učinkovitega napadalca Roberta Lewandowskega. Poljak si je poškodoval koleno na nedavni tekmi proti Andori v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju 2022, po prvih ocenah bo odsoten mesec dni.

lewandowski Tudi brez LP Šport Hud udarec za Bayern
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice