Šport > Nogomet
2286 ogledov

Zvezdnik Bayerna na trening prišel z napačnim avtom

Kingsley Coman Epa
V klubu niso poznali milosti.

Nogometaš Bayerna Kingsley Coman je dobil nenavadno kazen. Štiriindvajsetletni Francoz se je namreč na trening bavarskega velikana pripeljal v napačnem avtomobilu.

Pokrovitelj serijskih nemških prvakov je namreč Audi, avtomobilski gigant pa ima v lasti tudi 8.33 odstotkov delnic kluba. Po pravilniku morajo igralci Bayerna tako na treninge in tekme prihajati v audijevih vozilih. Bavarski velikan sicer od Audija na leto prejme 50 milijonov evrov.

Coman se je tokrat na trening proipeljal z luksuznim Mercedesom, pri Bildu pa so že sporočili višino kazni, ki jo bo moral plačati. Za tokratno 'napako', to za Francoza ni prvi takšen primer, lani je na enak način 'pokazal svojega McLarna, bo moral odšteti 50.000 evrov.

"Rad bi se opravičil klubu in Audiju, ker na trening nisem prišel v službenem vozilu. Razlog za to je poškodovano ogledalo v mojem avtomobilu. To je bila napaka. Da bi se odkupil za njo, bom za uro obiskal tovarno Audija v Ingolstadtu in zaposlenim podpisoval avtograme," se je v izjavi opravičil Francoz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice