Šport > Nogomet
146 ogledov

Bayernov zvezdnik ostal brez finala zaradi pozitivnega testa

muller lewandowski Epa
Evropski prvaki bodo morali zaigrati brez pomembnega člana zasedbe.

Thomas Müller, eden ključnih igralcev Bayerna iz Münchna, je bil pozitiven na testu novega koronavirusa in ne bo mogel igrati v današnjem finalu klubskega svetovnega prvenstva v Dohi, poročajo nemški mediji. Zmagovalci lige prvakov se bodo za naslov pomerili z mehiško ekipo Tigres. Prvak Severne in Srednje Amerike ter Karibov je v polfinalu presenetil južnoameriškega prvaka Palmeiras.

Nemška Sky Sports Germany in častnik Buld poročata, da naj bi bil Müller pozitiven že po sredinem treningu svoje ekipe, tega pa nemški prvaki in Mednarodna nogometna zveza (Fifa) še nista potrdila. Müller je tretji na listi pozitivnih igralcev Bayerna v zadnjem obdobju, pred tem v Katar nista mogla odpotovati Javi Martinez in Leon Goretzka.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP se je v sredo v domovino vrnil tudi Jerome Boateng zaradi osebnih razlogov, po nenadni smrti nekdanjega dekleta, manekenke Kasie Lenhardt.

Kasia Lenhardt Tragično Šport Prelepa manekenka storila samomor, pretreseni zvezdnik že doma

Finale se bo pričel ob 19. uri (prenos na TV Slovenija 2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.