Šport > Nogomet
526 ogledov

Navijači PSG-ja napadli Shakiro

Shakira Epa
Navijači pariške ekipe so se pred obračunom z Barcelono spravili nad priljubljeno pevko, katero so označili za prostitutko.

Nogomet brez navijačev preprosto ni isti. Navijači so namreč tisti, ki med tekmo skrbijo za vzdušje in stojijo svojim ljubljencem ob strani v dobrem in slabem.

A na žalost imajo premnogi navijači tudi svojo temačno stran. Kolikokrat smo že bili priča številnim incidentom, pretepom, prekinitvam tekem...

Za novo sramoto pa so tokrat poskrbeli navijači PSG-a, ki pred povratno tekmo Lige prvakov z Barcelono ne izbirajo sredstev, da bi zmedli svoje nasprotnike.

Tokrat so namreč napadli priljubljeno kolumbijsko pevko Shakiro, soprogo Barceloninega branilca Gerarda Piquéja, katero so oklicali za prostitutko.

Navijaška skupina PSG-a je namreč v francoski prestolnici preusmerila pozornost nase s številnimi pirotehničnimi pripomočki, nato pa izobesila velik transparent, na katerem je pisalo "Shakira a La Jonquera".

La Jonquera je namreč področje v okolici Girone ob sami meji s Francijo, katero je znano po prostituciji. Navijači PSG-a so resnično dosegli dno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.