Nov udarec za razglašeno Barcelono

Foto: Epa
Foto: Epa
Poškodoval si je zunanji meniskus levega kolena.
Oglej si celoten članek

Katalonski nogometni velikan Barcelona bo za nekaj časa ostal brez Philippa Coutinha. Brazilski vezist se je poškodoval na sinočnji tekmi španskega prvenstva proti Eibarju in bo moral na operacijo meniskusa, je sporočil klub. Operativni poseg bodo izvedli v naslednjih dneh, za zdaj še ni znano, kako dolgo bo Coutinho odsoten z igrišč.

La Liga Nov velik kiks Barcelone

Današnji zdravniški pregled je pokazal, da si je Brazilec na tekmi, kjer je Barcelona z le neodločenim izidom (1:1) doživela novo razočaranje v slabi sezoni na domači sceni, poškodoval zunanji meniskus levega kolena. V igro je sicer vstopil šele v 66. minuti, a je moral po poškodbi predčasno zapustiti igrišče, tako da je Barcelona tekmo končala le z desetimi igralci.

Odvečni V januarju se bo Barcelona rešila četverice

Foto: Epa Philippe Coutinho

Coutinho, ki se je pred to sezono vrnil v Katalonijo iz Bayerna, kjer je igral kot posojen nogometaš, je za Barcelono odigral 14 tekem in dosegel tri gole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:57 31. December 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.