Nov velik udarec za Real, ki ostaja brez najboljšega igralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Modrić je za hrvaško reprezentanco odigral vse minute v septembrskih kvalifikacijah za Euro 2020, nato pa se v Madrid na veliko presenečenje vseh vrnil poškodovan.
Oglej si celoten članek

34-letni hrvaški vezist Luka Modrić se po reprezentančnih obveznostih ni pritoževal nad nobenimi bolečinami, po vrnitvi v Madrid pa je opravil standardni zdravniški pregled, ki ga klubi po reprezentančni akciji dostikrat zahtevajo, kjer pa so na veliko presenečenje ugotovili, da je Modrić poškodovan.

Luka ne more verjeti Modrić prejel prvi neposredni rdeči karton v karieri

"Po zdravniških pregledih je bila Luki Modriću diagnosticirana poškodba aduktorja na desni nogi. Opraviti bo moral nadaljne preiskave," je na svoji spletni strani objavil Kraljevski klub.

Zaradi poškodbe takšnega tipa bo Modrić z nogometnih igrišč odsoten kakšnih 15 dni in bo zamudil domačo prvenstveno tekmo z Levantejem, evropsko gostovanje pri PSG-ju, prvenstveno gostovanje pri Sevilli ter domačo tekmo z Osasuno, pod vprašajem pa naj bi bil tudi mestni derbi z Atleticom na Wandi Metropolitani 28. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:09 13. September 2019.

    Poklic novinarja je pa res sanska služba. Za takšne ideje je alkohol premalo. Modrič NI in NIKOLI ne bo NAJBOLJŠI …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.