Šport > Nogomet
1001 ogledov

Nov velik udarec za Real, ki ostaja brez najboljšega igralca

Luka Modrić Profimedia
Luka Modrić je za hrvaško reprezentanco odigral vse minute v septembrskih kvalifikacijah za Euro 2020, nato pa se v Madrid na veliko presenečenje vseh vrnil poškodovan.

34-letni hrvaški vezist Luka Modrić se po reprezentančnih obveznostih ni pritoževal nad nobenimi bolečinami, po vrnitvi v Madrid pa je opravil standardni zdravniški pregled, ki ga klubi po reprezentančni akciji dostikrat zahtevajo, kjer pa so na veliko presenečenje ugotovili, da je Modrić poškodovan.

Luka Modrić Luka ne more verjeti Šport Modrić prejel prvi neposredni rdeči karton v karieri

"Po zdravniških pregledih je bila Luki Modriću diagnosticirana poškodba aduktorja na desni nogi. Opraviti bo moral nadaljne preiskave," je na svoji spletni strani objavil Kraljevski klub.

Zaradi poškodbe takšnega tipa bo Modrić z nogometnih igrišč odsoten kakšnih 15 dni in bo zamudil domačo prvenstveno tekmo z Levantejem, evropsko gostovanje pri PSG-ju, prvenstveno gostovanje pri Sevilli ter domačo tekmo z Osasuno, pod vprašajem pa naj bi bil tudi mestni derbi z Atleticom na Wandi Metropolitani 28. septembra.

Komentarjev 1
  • matjaz18 12:09 13.september 2019.

    Poklic novinarja je pa res sanska služba. Za takšne ideje je alkohol premalo. Modrič NI in NIKOLI ne bo NAJBOLJŠI v Realu! Zlatao žogo pa je prejel zaradi uspeha v reprezentanci.. kar je čudno!

Sorodne novice