Šport > Nogomet
2635 ogledov

Drama na predstavitvi Realove nove okrepitve! Brazilec doživel napad (video)

Eder Militao Epa
Brazilski branilec Eder Militao, ki je v Real Madrid prestopil iz Porta, je na uradni predstavitvi pred novinarji doživel napad slabosti, tako da je bil prisiljen predčasno zapustiti novinarsko konferenco.

Real Madrid je predstavil svojo najnovejšo obrambno okrepitev. Pred novinarji se je tako v sredo pojavil Brazilec Eder Militao, ki je prestopil iz Porta za 50 milijonov evrov ter podpisal šestletno pogodbo. Toda njegov prvi nastop pred madridskimi novinarji se ni izšel po načrtih.

Mladi 21-letni nogometaš je najprej uspešno prestal zdravniški pregled, imel predstavitev v svojem novem dresu na Santiagu Bernabeuu, ko pa je prišel na novinarsko konferenco, je doživel napad slabosti.

"Oprostite, malce se mi vrti. Malce se mi vrti. To je preveč... Preveč čustven dan," je na kratko izjavil.

Do napada je prišlo potem, ko so ga novinarji povprašali, če bi si želel igrati v dresu Reala z Neymarjem. Brazilec je naenkrat spremenil izraz na svojem obrazu, izjavil, da se mu vrti, se prijel za glavo ter z gestami poizkušal dopovedati, da komaj diha, lovil je zrak, popil nekaj vode, toda stanje se ni izboljšalo, tako da je bila konferenca prekinjena, nogometaš pa je zapustil prostor.

Komentarjev 2
  • crniovcar 05:54 11.julij 2019.

    samo neimarya so mu spomnili pa mu je prišlo slabo.

  • Avatar Snezalita
    Snezalita 01:21 11.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice