Nov zaplet v sagi o Neymarju

Foto: Epa
Foto: Epa
Brazilski zvezdnik še vedno ne ve, kje bo igral v prihodnji sezoni.
Oglej si celoten članek

Neymar je še vedno član Paris Saint-Germaina. Brazilec je že večkrat dal vedeti, da želi zapustiti francosko prestolnico, njegova največja želja je vrnitev v Barcelono.

Katalonci nimajo dovolj finančnih sredstev za nakup zvezdnika, potem ko so za okrepitve v letošnji sezoni zapravili že okrog 250 milijonov evrov. V posel so želeli vključiti Philippa Coutinha, toda slednji se je dogovoril za enoletno posodo v Bayern.

Po pisanju Marce Barcelona sestavlja še eno ponudbo za nakup Neymarja, v katerega bi bili vključeni drugi nogometaši. Številne neznanke v pogajanjih pa so delno odprle vrata drugim klubom.

Dogovor Coutinho tudi uradno član Bayerna

Prvi je svoj trnek vrgel Real Madrid in za Neymarja ponudil 120 milijonov evrov in triintridesetletnega Luko Modrića. Tudi ta ponudba ni bila sprejeta, a tudi ne dokončno odbita, pišejo francoski mediji.

180 stopinj Popoln preobrat v primeru Garetha Bala

V igro pa je vstopil še tretji akter - torniski Juventus. Italijani so izredno spretni na tržnici, v svoje vrste so brez odškodnine privabili odlična vezista Aarona Ramseyja in Adriena Rabiota. 

V Pariz je iz prestolnice Piemonta prišla ponudba, na kateri "stara dama" v zameno za Neymarja ponuja 100 milijonov evrov in argentinskega zvezdnika Paula Dybalo. Slednjega so povezovali s prestopom v Manchester United, toda njegove visoke finančne zahteve so ustavile posel.

Selektor Srečko Katanec razlog za spore v Iraku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.