Nove informacije o hudo poškodovanem Jakobsenu

Foto: Epa
Foto: Epa
Organizatorji dirke po Poljski so javnosti predstavili potek okrevanja nesrečnega nizozemskega kolesarja.
Oglej si celoten članek

Iz bolnišnice v Sosnowiecu prihajajo spodbudne novice. Nizozemski kolesar Fabio Jakobsen, ki se je težko poškodoval pri padcu v etapi dirke po Poljski, se je zbudil iz umetne kome, zdravniki pa so zelo zadovoljni z njegovim stanjem, so prek Twitterja sporočili organizatorji dirke.

Jakobsen si je poškodoval številne kosti na lobanji, na srečo pa ni utrpel poškodb možganov. Več o njegovem stanju bo znano po novinarski konferenci, poročajo poljski mediji.

Sledi tožba Povzročitelj: Ne najdem besed, kako mi je žal

Foto: Epa Richard Carapaz

Ekvadorec Richard Carapaz (na fotografiji zgoraj) je zmagovalec tretje etape 77. kolesarske dirke po Poljski. Carapaz je na 203 kilometre dolgi preizkušnji med Wadowicami in Bielsko-Bialo v ciljnem sprintu, v katerem je napadel 200 metrov pred ciljem, prehitel Italijana Diega Ulissija in Francoza Rudyja Molarda. Luka Mezgec (Mitchelton-Scott) je bil šesti.

Na sicer kar razgibani etapi, na kateri je kar nekaj časa sam bežal Avstralec Nathan Haas, je Carapaz z etapno zmago prešel tudi v skupno vodstvo.

Pri tem ima štiri sekunde prednosti pred Ulissijem, Mezgec pa je četrti s šestimi sekundami zaostanka, kolikor zaostaja tudi Molard. Pred slednjima je še Poljak Kamil Malecki, ki tako kot Ulissi zaostaja štiri sekunde.

V soboto kolesarje čaka četrta etapa, med letoviščem Bukovina in Bukowino Tatrzansko bodo prevozili 153 kilometrov.

Video Obetaven začetek: Roglič takoj posegel v vrh!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:17 8. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.