Nove okužbe, nove preložitve tekem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Spremenjen urnik, kot že tolikokrat v tej sezoni.
Oglej si celoten članek

Iz vodstva košarkarske lige ABA so sporočili, da zaradi primerov okužb s covidom-19 odpadeta naslednji tekmi slovenskih klubov v regionalnem tekmovanju. Prestavili so petkovi tekmi 23. kroga Cibona - Cedevita Olimpija in Krka - Split.

Ljubljančani bi morali s Cibono igrati ob 17. uri, Krka pa s Splitom dve uri pozneje. Vzroka za prestavitev so okužbe v taboru Ljubljančanov in Splitčanov.

Iz ljubljanske ekipe pa so sporočili, da je tekma prestavljena zaradi pozitivnih primerov v njihovi ekipi, ki so jih odkrili med rutinskim testiranjem.

Slovenski moštvi sta sicer ta teden igrali medsebojno tekmo v domačem prvenstvu, v dvoboju lige Nova KBM za prvaka so Ljubljančani premagali Krko (63:76).

Zadnji dan tržnice Dallas, Miami in Denver pripeljali okrepitve

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.