Nove okužbe v regionalni druščini

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vodstvo tekmovanja je moralo preložiti še dve tekmi.
Oglej si celoten članek

Potem ko so košarkarji beograjske Crvene zvezde v nedeljo zaradi okužb z novim koronavirusom morali odpovedati tekmo s Cedevito Olimpijo, je danes vodstvo tekmovanja sporočilo, da je zaradi covida-19 brez dveh tekem ostal še Zadar.

ABA Cedevita Olimpija brez tekme z regionalnimi prvaki

Zaradi potrjenih primerov v ekipi Zadra sta prestavljeni tekmi 11. kola Zadar - Borac, na sporedu bi morala biti danes, ter 12. kola Zadar - Cibona, ki bi morala biti 28. decembra.

Crvena zvezda je sporočila, da za zdaj še ni znano, kdaj bo po novem na sporedu dvoboj z ljubljansko ekipo. Obenem so še dodali, da so o okužbi v svoji ekipi in samoizolaciji obvestili tudi vodstvo Evrolige, Crvena zvezda bi namreč morala v torek igrati tekmo z Zenitom iz St. Peterburga. Za zdaj ta tekma še ni bila prestavljena.

Kruta usoda Blestel v NBA, dobil kroglo v koleno, zdaj postal "klovn"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.