Nove podrobnosti o Dončićevi poškodbi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik po poškodbi bije bitko s časom.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v spletu nesrečnih okoliščin na zadnji tekmi rednega dela proti San Antonio Spurs staknil poškodbo leve mečne mišice. Po trku z Zachom Collinsom je odšepal z igrišča.

Šok Dončić sploh ne bi smel zaigrati, zgodila se je katastrofa

Takoj po srečanju so v taboru Dallasa izrazili upanje, da bo Slovenec lahko hitro spet v normalnem trenažnem procesu in da bo moštvu lahko pomagal v bližnjem prvem krogu končnice.

Več o Dončićevem zdravstvenem stanju bo znano danes, ko bo opravil pregled z magnetno resonanco, je poročal dobro obveščeni ameriški novinar Marc Stein. Ali gre le za previdnostni ukrep, ali obstaja sum za poškodbo hujše narave, lahko zaenkrat le ugibamo.

Navdušil Ne Dončić, tokrat je šov ukradel Čančar!

Končnica, v kateri se bodo Dallas Mavericks pomerili z Utah Jazz, se bo za Teksačane začela v noči na nedeljo po srednjeevropskem času. V preteklih dveh sezonah je Dallas v prvem krogu končnice izpadel proti Los Angeles Clippers

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.