Šport > Košarka
8198 ogledov

Nove podrobnosti o Dončićevi poškodbi

Luka Dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik po poškodbi bije bitko s časom.

Luka Dončić je v spletu nesrečnih okoliščin na zadnji tekmi rednega dela proti San Antonio Spurs staknil poškodbo leve mečne mišice. Po trku z Zachom Collinsom je odšepal z igrišča.

Luka Dončić Šok Šport Dončić sploh ne bi smel zaigrati, zgodila se je katastrofa

Takoj po srečanju so v taboru Dallasa izrazili upanje, da bo Slovenec lahko hitro spet v normalnem trenažnem procesu in da bo moštvu lahko pomagal v bližnjem prvem krogu končnice.

Več o Dončićevem zdravstvenem stanju bo znano danes, ko bo opravil pregled z magnetno resonanco, je poročal dobro obveščeni ameriški novinar Marc Stein. Ali gre le za previdnostni ukrep, ali obstaja sum za poškodbo hujše narave, lahko zaenkrat le ugibamo.

Vlatko Čančar Navdušil Šport Ne Dončić, tokrat je šov ukradel Čančar!

Končnica, v kateri se bodo Dallas Mavericks pomerili z Utah Jazz, se bo za Teksačane začela v noči na nedeljo po srednjeevropskem času. V preteklih dveh sezonah je Dallas v prvem krogu končnice izpadel proti Los Angeles Clippers

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice