Nove težave za Barcelono

Foto: Epa
Foto: Epa
Barcelona ima zadnje čase neverjetno smolo s poškodbami ključnih igralcev. Lionelu Messiju se je tako pridružil še Philippe Coutinho.
Oglej si celoten članek

Iz katalonskega nogometnega velikana Barcelone so danes sporočili, da bo moral Brazilec Philippe Coutinho zaradi poškodbe počivati dva do tri tedne.

Današnji jutranji zdravniški pregledi so potrdili, da ima Coutinho manjšo raztrganino leve stegenske mišice, zato bo z igrišč odsoten dva do tri tedne, so zapisali na spletni strani španskega prvaka.

Coutinho si je mišico poškodoval na San Siru, na tekmi Lige prvakov proti Interju, ki se je končala z izzidom 1:1.. Brazilski zvezdnik je sicer odigral vseh 90 minut in tudi zabeležil asistenco Malcomu za vodilni zadetek Barcelone.

Liga prvakov Handanović reševal Inter, Oblak brez dela

Ker se bliža reprezentančni premor, to pomeni, da bo Coutinho izpustil obe novembrski prijateljski tekmi Brazilije proti Urugvaju in Kamerunu, ki bosta v Angliji 16. oziroma 20. novembra, prav tako pa naj bi bil odsoten s tekem proti Betisu in Atletico Madridu v Primeri ter PSV-ju v Ligi prvakov.

Coutinho je sicer letos v dresu Blaugrane zabeležil 16 nastopov, med strelce se je vpisal petkrat, med asistente pa štirikrat, tako da je Barcelona izgubila še enega izmed ključnih igralcev, a se lahko potolaži z dejstvom, da se na zelenice vrača prvi zvezdnik ekipe, Lionel Messi.

Dovolj! Messi ne upošteva zdravnikov

Okrevanje Kdaj lahko na igriščih ponovno pričakujemo Messija?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.