Šport > Nogomet
2397 ogledov

Messi ne upošteva zdravnikov

lionel messi Epa
Lionel Messi in klubski zdravniki so se znašli na različnih bregovih.

Argentinski zvezdnik Lionel Messi ima očitno dovolj prisilnega počitka. Po zapisih v Marci bo tako že nocoj nastopil na dvoboju lige prvakov, ko bo Barcelona gostovala pri milanskem Interju.

Messi je zlom roke sicer staknil pred dvema tednoma, ko so se Katalonci v španskem prvenstvu merili s Sevillo, zdaj pa je že odpotoval na dvoboj v glavno mesto Lombardije. In to kljub temu, da so mu klubski zdravniki odsvetovali nastop. Messi se je odločil ignorirati njihov nasvet, še več, v Milanu naj bi zaigral od prve minute, v napadu mu bo družbo delal Luis Suarez.

Prav Urugvajec je na zadnjih tekmah poskrbel, da se Argentinčev izostanek ni poznal. Barcelona je dobila tekme proti Sevilli, Interju, madridskemu Realu in Rayu, Suarez pa je na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah zabil kar pet zadetkov.

"Vsi igramo boljše, ko je v ekipi Messi. To velja tudi za Suareza," se povratka svojega prvega zvezdnika sicer veseli trener Barcelone Ernesto Valverde. To kaže tudi statistika, Messi je Urugvajcu doslej podelil 28 asistenc na tekmah, ki sta jih skupaj odigrala v dresu katalonskega velikana.

Zdaj se bo z izjemnim napadalnim parom morala spopasti tudi Interjeva obramba s Samirjem Handanovićem na čelu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice