Novinec se je lotil Dončića in pristal na zadnji plati

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dolgemu seznamu žrtev Luke Dončića se je pridružil novinec Patrick Williams.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski fenomen Luka Dončić je na obračunu s Chicago Bulls odigral enega najboljših polčasov v NBA zgodovini, v katerem je tlakoval pot k 29. trojnemu dvojčku v karieri.

NBA Sam proti vsem: izjemna statistika, a poraz Dončića!

Do premora je 21-letni superzvezdnik dosegel 30 od 52 točk svojega moštva, spotoma pa je poskrbel še za nekaj vrhuncev, kot je bilo denimo preigravanje Patricka Williamsa ali podaja za "alley-oop" Kristapsa Porzingisa, njun prvi od vrnitve Latvijca po operaciji kolena.

Za prste obliznit je bila tudi Dončićeva podaja za hrbtom Willyju Cauley-Steinu na polovici tretje četrtine.

Foto: Twitter luka dončić

Dončić se je že na začetku tekme poigral z Williamsom, ki je ob poskusu pokrivanja Slovenca pristal na zadnji plati. "Luka brez obzira na človeško življenje," so akcijo, v kateri je Dončić dosegel dve točki, pospremili na uradnem profilu Dallas Mavericks.

Čeprav se je zdelo, da je šlo za klasično "lomljenje gležnjev", se je Williams v resnici spotaknil ob Dončićevo nogo, kar je botrovalo njegovemu padcu.

Kako, prosim? Dončićevo priznanje novinarjem privzdignilo obrvi: "Sebičen sem"

Slovenec je prispeval tudi čudovito asistenco za "alley-oop" Porzingisa ter naravnost absurdno podajo za hrbtom za koš Smitha.

Še več vrhuncev zgodovinske predstave si oglejte v priloženem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.