Nowitzki zavrnil edinstveno priložnost

Foto: Twitter dončić nowitzki
Legendarni košarkar Dallas Mavericks je moral razočarati svojega dobrega prijatelja.
Oglej si celoten članek

Dvakratni MVP lige NBA Steve Nash bo v prihajajoči sezoni vodil moštvo Brooklyn Nets, kjer mu bo ob zvezdnikih Kevinu Durantu in Kyrieju Irvingu na razpolago tudi solidna podporna zasedba, s katero bi lahko mešal štrene v vzhodni konferenci.

Nash, nekdanji košarkar Dallasa (1998-2004), se je za pomoč obrnil na Dirka Nowitzkega, kateremu je ponudil mesto pomočnika trenerja. A nedavno upokojeni nemši košarkar, ki je v NBA uvajal Luko Dončića, je moral ponudbo spoštljivo zavrniti.

NBA prvaki Začenja se snubljenje Dončića: "Luka, pridruži se nam"

"Prvič nisem prepričan, če bi lahko takšno delo opravljal kjerkoli drugje kot v Dallasu," je glavni razlog za odločitev povzel Nowitzki. "In pa drugič, trenutek res ni pravi. Rad preživljam čas s svojo družino. Trenutno sem z mislimi tako daleč od košarke, da nisem niti razmišljal," je dodal.

Nowitzki in Nash sta dobra prijatelja. Skupaj sta šest let navduševala v Dallasu, preden se je Nash leta 2004 preselil v Phoenix, kjer je bil v veliko pomoč svoji kasnejši menjavi Goranu Dragiću.

Pošastno Bomba! Dončiću želijo pripeljati najboljšega na svetu

Foto: Epa dirk nowitzki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.