O'Neal in Bryant spet obračunala

Foto: Epa shaquille o'neal kobe bryant
Ameriška košarkarja sta imela v preteklosti zelo turbulenten odnos, še zlasti v času, ko sta si delila slačilnico v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkarski legendi Kobe Bryant in Shaquille O'Neal sta si ponovno izmenjala nekaj besednih zbadljivk, a nekdanja soigralca pri Los Angeles Lakers pravita, da sta v dobrih odnosih.

Bryant in O'Neal sta skupaj osvojila tri naslove prvaka v ligi NBA, ampak njun napet odnos je požel veliko pozornosti na začetku drugega tisočletja, ko so Lakersi prevladovali.

Na spletnem podcastu sta potem leta 2015 zakopala bojno sekiro, a sta si ponovno izmenjala nekaj besed in se tako malo zbadala. Bryant je nedavno med intervjujem v Las Vegasu dejal, da bi bil O'Neil najboljši vseh časov, če bi imel boljšo delovno etiko in bi več časa preživel v telovadnici.

O'Neal mu ni ostal dolžan in je na to preko Instagrama odgovoril: "Imel bi dvanajst šampionskih prstanov, če bi več podajal, posebej v finalu proti Detroitu," in "Spomenikov ne dobiš, če ne delaš trdo."

Tako 41-letni Bryant in 47-letni O'Neal sta že upokojena košarkarja, slednji pa je leta 2017 pred Staples centrom v LA dobil svoj kip.

Foto: Epa shaquille o

Bryant, ki je bil slavnostni govornik ob odkritju kipa, je sicer hitro dodal, da sta z nekdanjim soigralcem ostala v dobrih odnosih. "Nič nimam proti Shaqu. Vem, da bi večina medijev rada videla najin prepir, a se to ne bo zgodilo. Med nama je samo ljubezen in tudi prestara sva za prepire," je dejal Bryant.

Na Twitter pa je O'Neal zapisal: "Vse je v redu, kolega. Ko sem videl intervju, sem mislil, da si govoril o Dwightu," in se tako obenem obregnil ob zadnji letošnji podpis Lakersov - Dwighta Howarda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.