Šport > Košarka
465 ogledov

O'Neal in Bryant spet obračunala

shaquille o'neal kobe bryant Epa
Ameriška košarkarja sta imela v preteklosti zelo turbulenten odnos, še zlasti v času, ko sta si delila slačilnico v Los Angelesu.

Ameriški košarkarski legendi Kobe Bryant in Shaquille O'Neal sta si ponovno izmenjala nekaj besednih zbadljivk, a nekdanja soigralca pri Los Angeles Lakers pravita, da sta v dobrih odnosih.

Bryant in O'Neal sta skupaj osvojila tri naslove prvaka v ligi NBA, ampak njun napet odnos je požel veliko pozornosti na začetku drugega tisočletja, ko so Lakersi prevladovali.

Na spletnem podcastu sta potem leta 2015 zakopala bojno sekiro, a sta si ponovno izmenjala nekaj besed in se tako malo zbadala. Bryant je nedavno med intervjujem v Las Vegasu dejal, da bi bil O'Neil najboljši vseh časov, če bi imel boljšo delovno etiko in bi več časa preživel v telovadnici.

O'Neal mu ni ostal dolžan in je na to preko Instagrama odgovoril: "Imel bi dvanajst šampionskih prstanov, če bi več podajal, posebej v finalu proti Detroitu," in "Spomenikov ne dobiš, če ne delaš trdo."

Tako 41-letni Bryant in 47-letni O'Neal sta že upokojena košarkarja, slednji pa je leta 2017 pred Staples centrom v LA dobil svoj kip.

shaquille o'neal kobe bryant | Avtor: Epa Epa

Bryant, ki je bil slavnostni govornik ob odkritju kipa, je sicer hitro dodal, da sta z nekdanjim soigralcem ostala v dobrih odnosih. "Nič nimam proti Shaqu. Vem, da bi večina medijev rada videla najin prepir, a se to ne bo zgodilo. Med nama je samo ljubezen in tudi prestara sva za prepire," je dejal Bryant.

Na Twitter pa je O'Neal zapisal: "Vse je v redu, kolega. Ko sem videl intervju, sem mislil, da si govoril o Dwightu," in se tako obenem obregnil ob zadnji letošnji podpis Lakersov - Dwighta Howarda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice